Vinyl Handschoenen

Vinyl Handschoenen

Vereisen de werkzaamheden binnen uw bedrijf regelmatig gebruik van handschoenen? Het aanschaffen van vinyl handschoenen is dan een goede keuze!

Vinyl handschoenen zijn over het algemeen dunner en goedkoper dan latex handschoenen en daardoor beter geschikt voor snelle handelingen die hygiënisch moeten worden uitgevoerd. Denk hierbij aan het bereiden van etenswaren, het uitvoeren van schoonmaakwerkzaamheden of het behandelen van een patiënt. Vinyl handschoenen zijn bijvoorbeeld geschikt voor gebruik in de voedingsindustrie, horeca en de medische sector. 

Vinyl handschoenen zijn te verkrijgen in verschillende maten (small, medium, large, extra large), kleuren (blauw, wit, transparant) en soorten (gepoederd of ongepoederd). Gepoederde vinyl handschoenen vergemakkelijken het aantrekken van de handschoen. Ook voelen ze zachter en  comfortabeler aan. Ongepoederde handschoenen zijn daarentegen schoner in gebruik, omdat er geen poeder achterblijft op bijvoorbeeld kleding.

Vinyl handschoenen zijn relatief goedkoop in de aanschaf en daardoor geschikt om weg te werpen na gebruik. De handschoenen worden veelal geleverd in dozen van 100 stuks. Zo heeft u altijd een vinyl handschoen bij de hand! Houd u er wel rekening mee dat vinyl handschoenen iets losser om de hand zitten dan latex handschoenen.

lees meer
1 resultaat
  • «
  • 1
  • »
Wegwerphandschoen wit vinyl ongepoederd XL
Verkocht per doos met 100 stuks
4,43
Shield Shield
1 resultaat
  • «
  • 1
  • »