Kenolux keukenreiniging

CleanDeal biedt krachtige, professionele allesreinigers voor de reiniging van harde oppervlakken in grootkeukens, zoals vloeren, wanden, plafonds en apparatuur. De reinigers hebben een sterk reinigend vermogen, een langdurig effect en zijn bovendien sterk geurend. Ook maken ze geen strepen bij opdroging. Ten slotte kunnen ze zowel manueel als machinaal gebruikt worden.

Bij CleanDeal vindt u naast allesreinigers voor uw keuken ook andere keukenreinigers, vloerreinigers, afwasproducten en handzeep van Kenolux. Kenolux biedt niet enkel gespecialiseerde producten aan maar streeft bovendien naar een totaaloplossing voor de reiniging van uw ruimtes.

lees meer
6 resultaten
  • «
  • 1
  • »
Kenolux Shine is een gebruiksklaar onderhoudsmiddel voor roestvrij staal in een spuitflacon van 1 liter.
Verkocht per fles van 1000ml
12,99
Kenolux Kenolux
Kenolux Decalc is een zure reiniger voor de verwijdering van kalkaanslag op keukenapparatuur, materialen en vaatwasmachines. Door zijn speciale formule tast dit product geen koper aan.
De jerrycan heeft een afsluitbare schroefdop.
31,99
Kenolux Kenolux
Kenolux Glass is een gebruiksklare spray voor het streeploos reinigen van glas en andere waterbestendige harde oppervlakken. Bevat geen parfum of kleurstoffen en is hiermee voedingsgeschikt.
7,71
Kenolux Kenolux
Kenolux Glass is een geconcentreerd product voor het streeploos reinigen van glas en andere waterbestendige harde oppervlakken. Bevat geen parfum of kleurstoffen en is hiermee voedingsgeschikt.
De jerrycan heeft een afsluitbare schroefdop
20,99
Kenolux Kenolux
Neutrale, sterk geconcentreerde reiniger voor alle soorten oppervlakken en vloeren.
Sterk geurende reiniger met langdurig effect. Kan manueel en in machines gebruikt worden.
33,99
Kenolux Kenolux
Kenolux Multiaction is een krachtige allesreiniger gebruikt voor het reinigen van harde oppervlakken in grootkeukens, zoals: vloeren, wanden, plafonds en algemene apparatuur.
De jerrycan heeft een afsluitbare schroefdop.
27,99
Kenolux Kenolux
6 resultaten
  • «
  • 1
  • »