Alcoholgel

Naast vloeibare zeep en schuimzeep bevat het CleanDeal-assortiment ook alcoholgel, zowel voor afzonderlijk gebruik als voor gebruik in dispensers. Dergelijke alcoholgel is ideaal om de handen snel te zuiveren en te desinfecteren in situaties waarin handen wassen niet mogelijk is. De gel bestrijdt namelijk bacteriën, schimmels en virussen. Om die reden is ze ook erg geschikt voor gebruik in de voedingssector. Ze is verder ook goedgekeurd volgens de Europese norm.

Desondanks de desinfecterende werking is de alcoholgel huidvriendelijk omdat er huidbeschermende en – bevochtigende bestanddelen aan toegevoegd zijn. Ten slotte is de gel ongeparfumeerd.

Informatie over in welke dispenser de flacons alcoholgel passen, vindt u in de productomschrijvingen op onze website. Onder de alcoholgel staan daarnaast ook de geschikte dispensers afgebeeld.

Interesse? Neem een kijkje in ons assortiment. De alcoholgel is verkrijgbaar per doos van zes flacons of per can van 5 liter.

Snel en goed geregeld

Wij begrijpen dat het soms moeilijk kan zijn om de juiste alcoholgel te kiezen. Daarom kunt u iedere werkdag van 7.00-19.00 bij onze specialisten terecht voor persoonlijk en deskundig CleanAdvies. Bovendien bieden we u gratis verzending vanaf €20,-. Wat u vóór 21.00 uur bestelt, heeft u de volgende werkdag al in huis.

Kies dus gauw alcoholgel, dan zorgen wij dat die snel bij u bezorgd wordt!

lees meer