Toiletdoekjes

Het CleanDeal-assortiment bevat naast toiletrollen ook kwalitatief gevouwen toiletpapier van hoogwaardige merken als Katrin, Tork en Kimberly Clark. Het toiletpapier is verkrijgbaar in verschillende kwaliteiten: basis- of topkwaliteit. Verder gaat het om afzonderlijke vellen, ideaal om overconsumptie tegen te gaan.

Ook de bijbehorende dispensers zorgen voor een besparend gebruik. Ze doseren namelijk vel per vel en kunnen bovendien nagevuld worden wanneer gewenst. Ook beschikken zowel de dispensers als het papier over het Europees Ecolabel. Informatie over in welke dispenser de toiletdoekjes passen, vindt u in de productomschrijvingen op onze website. Onder elk van de toiletdoekjes staan daarnaast ook de geschikte dispensers afgebeeld.

Bent u geïnteresseerd? Neem gerust een kijkje in ons assortiment. De toiletdoekjes worden gemiddeld per doos van verscheidene pakken verkocht.

Snel en goed geregeld

Wij begrijpen dat het soms moeilijk kan zijn om de juiste toiletdoekjes te kiezen. Daarom kunt u iedere werkdag van 7.00-19.00 bij onze specialisten terecht voor persoonlijk en deskundig CleanAdvies. Bovendien bieden we u gratis verzending vanaf €20,-. Wat u vóór 21.00 uur bestelt, heeft u de volgende werkdag al in huis.

Kies dus gauw toiletdoekjes, dan zorgen wij dat die snel bij u bezorgd worden!

lees meer
5 resultaten
  • «
  • 1
  • »
Tork Premium Toilet Paper Folded Extra Soft.
Toiletpapier gevouwen wit 2lg
Dosering per vel. Navullen wanneer gewenst.
Verkocht per doos met 30 pakken van 252 vellen.
50,99
Tork Premium Toilet Paper Folded Soft.
Toiletpapier gevouwen wit 2lg
Dosering per vel. Navullen wanneer gewenst.
Verkocht per doos met 30 pakken van 252 vellen.
40,99
Toiletpapier gevouwen wit 2lg
Verkocht per doos van 42 pakken
33,99
Toiletpapier wit 2lg .
Kleenex Ultra Gevouwen Toilettissue. Zeer zachte toilettissues met interfold vouw.
Verkocht per doos met 36 pakken van 200 vellen.
61,99
5 resultaten
  • «
  • 1
  • »